Informatie

De Blazer TX33 vaart met individuele gasten op donderdagmiddag en zondagmiddag vanaf plm. 14.00 uur. Groepen (max. 12 personen) kunnen de TX33 boeken op aanvraag. Daarover worden afzonderlijke afspraken gemaakt. U kunt uw aanvraag doen via een email aan blazertx33@gmail.com of boeken via deze site.

In de maanden mei, juni, september en oktober wordt er alleen bij voldoende belangstelling gevaren.

Afhankelijk van het weer en tijdstip van het tij (laag water) bij Kornwerderzand, worden er ook speciale Waddentochten georganiseerd.

Waddentocht:

Een Waddentocht is een tocht met hoogwater om het ‘Kornwerderzand’ en duurt ongeveer 6 uur. Tijdstip van vertrek vanuit Makkum is om 10.00 uur, terugkomst aan de steiger om ongeveer 16.00 uur. In 2024 staan Waddentochten gepland op zondag 26 mei, zondag 9 juni, zaterdag 24 augustus, zaterdag 7 september en zondag 8 september. Het doorgaan van de tocht is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de weersomstandigheden.

Lunch:

Indien gewenst kan een groep de TX33 inclusief lunch reserveren. De kosten van het lunch-arrangement bedragen €125,00. De lunch wordt voorbereid in samenwerking met Mevrouw de Molenaar in Witmarsum (https://www.mevrouwdemolenaar.nl/)

In een flyer (PDF) staat alle informatie op een rijtje:

  • Vanaf 16 jaar: € 30,00
  • Vanaf 6 tot en met 16 jaar: € 15,00
  • Minimum leeftijd: 6 jaar
  • Minimum aantal gasten: 6 personen (vanaf 16 jaar)
  • Maximum aantal gasten: 12 personen