Informatie

De Blazer TX33 vaart met individuele gasten op donderdagmiddag en zondagmiddag vanaf plm. 14.00 uur. Groepen (max. 12 personen) kunnen de TX33 boeken op aanvraag. Daarover worden afzonderlijke afspraken gemaakt. U kunt uw aanvraag doen via een email aan blazertx33@gmail.com of boeken via deze site.

In de maanden mei, juni, september en oktober wordt er alleen bij voldoende belangstelling gevaren.

Afhankelijk van het weer en tijdstip van het tij (laag water) bij Kornwerderzand, worden er ook een Waddentocht of een Robbentocht georganiseerd.

Waddentocht:

Een Waddentocht is een tocht met hoogwater om het ‘Kornwerderzand’ en duurt ongeveer 7 uur. In 2024 staan Waddentochten gepland op za 11 mei, zo 12 mei, zo 26 mei, zo 9 juni, za 24 aug, za 7 sept en zo 8 sept. Het doorgaan van de tocht is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de weersomstandigheden.

Robbentocht:

Een Robbentocht is een tocht met laagwater langs de zeehonden bij ‘de Doove Balg’ en duurt ongeveer 5 uur; planning is afhankelijk van aanmeldingen en het getij van die dag.

Lunch:

Indien gewenst kan een groep de TX33 inclusief lunch reserveren. De kosten van het lunch-arrangement bedragen €125,00. De lunch wordt voorbereid in samenwerking met Mevrouw de Molenaar in Witmarsum (https://www.mevrouwdemolenaar.nl/)

In een flyer (PDF) staat alle informatie op een rijtje:

  • Vanaf 16 jaar: € 30,00
  • Vanaf 6 tot en met 16 jaar: € 15,00
  • Minimum leeftijd: 6 jaar
  • Minimum aantal gasten: 6 personen (vanaf 16 jaar)
  • Maximum aantal gasten: 12 personen